måndag 28 mars 2011

... och så resten av helgen

Så, i lördags var vädret jävligt trist och grått, men vi tog oss ändå ut på stan och tittade i butiker. Både jag och Daniel köpte oss nya vårjackor. För min del blev det en jeansjacka från HM. Den ser ju lagom snygg ut på bilden, men ni får liksom tänka er vårväder och lite uppkavlade ärmar.
Ny jeansjackan från HM
På stan letade vi också efter en skruvmejsel, så att vi kan sätta ihop våran byrå och tvbänk. Men nej. Att hitta en skruvmejsel verkar vara stört omöjligt i Dublin på helger. De har liksom inga Clas Ohlson direkt, här är det ordentliga hardware stores som bara verkar ha öppet på vardagar. Vi lever alltså fortfarande i lite kaos, eftersom allt inte riktigt har hittat sin plats än.

På kvällen var vi på Milano, en italiensk restaurant, tillsammans med två killar från Google. Väldigt god mat. Sedan gick vi vidare till Dylans, en hotellbar som var riktigt mysig, där vi mötte upp med ett gäng svenskar och drack lite drinkar.

Igår hade vi en riktigt slapp dag, men undantag för när vi bar bort den gamla soffan och våra resväskor för förvar i en killes garage. Solen sken, och jag tippar att det var någonstans mellan 10-15 grader. Vi gick till Starbucks, köpte varsin te och gick och satte oss på en trappa i solen ett tag. Riktigt mysigt. Kvällen avslutade vi på en restaurant, också italiensk, som ligger ett stenkast från där vi bor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar