torsdag 9 oktober 2008

En god natts sömn?

Så, lite London då.

Bedövade min flygrädsla med lite päroncider på Skavsta, det gjorde att flygresan kändes lite bättre. Det var ju en aning jobbigare när flygresan väl var gjord och vi var framme vid Stansted. Tåget från flygplatsen var nämligen försenat med runt 40 min, när vi väl kom fram till tunnelbanan så stängde den precis. Vi missade precis nattbussen också, så vi fick vänta en halvtimme på nästa. Ja, så vi kom fram till hotellet vid halv tre kanske. Härligt.

Väl uppe i rummet var det isande kallt, och helt svart. Lamporna fungerade inte. Vi fick gå ner till mannen i receptionen, som inte riktigt verkade veta hur något fungerade på hotellet. Well, han fixade det till slut, men kylan var kvar. Vi vaknade kanske varje kvart av att vi frös så galet mycket. Kvällen efter bad vi om fler filtar. Mannen i receptionen trodde oss inte riktigt när vi sa att det var fruktansvärt kallt. Han följde med oss upp till rummet och sa; Oh yeah, it's cold. Så vi fick våra extra filtar.

För att göra det hela lite bättre (eftersom engelsmännen aldrig tycks sätta på elementen?), så satte vi upp en lapp på fönstret och bad städerskan att inte öppna fönstren, och varje kväll satte vi upp ett överkast framför fönstret. Då blev det behagligt att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar